Преземете контрола на Вашиот бизнис
Спремни да почнете со работа? Бесплатно е!

Фактурирање

со само неколку клика

Креирај

Промени

Фактура

Сторнирај

Печати

Добивате

Web пристап

Визуелен Real time готовински промет
Промени и следи од дома
Пристапи од својот мобилен телефон
Ултрабрзо креирање сметки
Сторнирањето никогаш полесно!
Модерен графички интерфејс

Desktop апликација

Карактеристики

Создадени за Вашите потреби.

Web пристап

Табла за преглед на статистички податоци по тип на документ
Преглед на сметки
Уредување на артикли
Преземање и Backup на артикли
Извештај документи-вредности
Извештај документи-ставки
Извештај промет
Преглед на фискални уреди
Контролирање неограничен број компании
Автоматска синхронизација со desktop апликацијаDesktop апликација

Автоматско вчитување артикли внесени во фискална каса
Можност за давање на попуст/покачување во проценти/денари на ниво на ставка
Печатење на контролен и дневен финансиски извештај
Влез и излез на пари во касата
Подесување време на фискален уред
Евиденција во cashley cloud за сметки по оператор
Брзо користење со keyboard shortcuts
Автоматска синхронизација со cashley cloud

Поддржани апарати:SY250, SY55, PF550, PF700
Системско побарување: Windows XP и нагоре
Опционално, интернет врска за трансфер на податоците на веб страната www.cashley.net
Само најуспешните ја имаат контролата на својот бизнис секогаш и секаде!

Кориснички интерфејс

Лесен и интуитивен за употреба од прво видување!

Cloud


Desktop

4 лесни чекори

регистрирање и инсталирање софтвер

1. регистрирај

Со користење на податоци од Вашата фирма, регистрирајте се на следниот линк.
2. инсталирај

Преземете ја и инсталирајте ја апликацијата на Вашиот компјутер.

3. поврзи

Поврзете го фискалниот апарат со компјутерот.

4. почни

Почнете да издавате фискални сметки, и следете ја Вашата состојба онлајн.

CASHLEY

Зошто да го употребувам?

Податоците секогаш достапни

Backup на артикли од Вашите фискални апарати. Минимизација на времето потребно за почетна состојба на Вашиот фискален апарат, во случај на оштета или друга непогода/несреќа.

Контрола во реално време

Лесно следење и анализирање на даноци и приходи со детален извештај за трансакциите извршени преку фискален апарат.

Безбедност на податоци

Пристапот до Вашите податоци го имате само Вие. Вашите податоци се заштитени со најсовремени безбедносни мерки.

Портфолио

Потврдено квалитетни и стабилни решенија!

Vertico

Лиценциран софтвер за бензиски пумпи.

Collab

Веб ориентирано ЕРП софтверско решение

Easy POS

Софтвер за ресторанско водење и малопродажба

Нашите софтверски достигнувања

Од почеток...

 • 1990

  Големи желби, создавање можности

  Првите потези, планови и идеи за софтверски решенија за потребите на нашиот пазар.

 • 1995

  Конечно Акцент

  Официјализрано! Акцент стекнува даночен број и започнува со работа.

 • 2001

  Фискални апарати

  Почеток на развој на фискални апарати за македонскиот пазар.

 • 2002

  Враќање на свое, Collab

  По успешниот развој на секторите за фискални апарати и компјутери, енергијата се враќа на програмирањето. Создаден софтверот за ERP.

 • 2005

  Vertico

  Лиценциран софтвер за бензиски пумпи.

 • 2008

  easyPos

  Десктоп апликација за малопродажба и ресторанско работење.

 • 2012

  collabBox

  Препакетирано Веб ориентирано решение за материјално и комерцијално работење.

 • Fiscal info

  2014

  Fiscal Info

  Комплетно решение за криптирање, декриптирање и трансфер на податоци од фискален апарат кон и од сервер.

 • Октомври 2016

  Пристигна Cashley

  Софтвер за олеснување на работа со фискални апарати и контрола на промет и артикли.

 • Бидете дел
  од нашата
  приказна!

Контактирајте не

Контактирајте не ако сте заинтересирани за нашите услуги или имате некое прашање.

: 02/3136-336

Внесете вредност во полето Не е избрано копчето за потврда Максимум се дозволени 100 карактери Максимум се дозволени 255 карактери Максимум се дозволени 1024 карактери